There was an error in this gadget

Friday, 9 September 2011

tup .. tup .. tup .. 2 bulan lagi ..

macam tak percaya, sekarang dah menjelma bulan 9/2011 .. tup .. tup .. tup .. jap jer masa berlalu macam angin dan debu kan .. apa yang boleh aku katakan bahawasanya saya dah mula "Paranoid" because of masa sangat jelez dengan saya .. dalam masa 2 bulan nie, saya perlu bertungkus lumus menyiapkan persiapan perkahwinan .. mak ehhhhhh, rase macam dah hilang separa jiwa nie bila setiap malam sudah mula diganggu mimpi2 ngeri sebab masih banyak perkara belum settle lagi ..

ya Allah, aku nie kadang2 macam tak amik serious dengan perkara nie coz tak mau terlalu risau sebab tak mahu jadi "Gila" di hari bahagia .. Penat2 bercinta pai 7 tahun, last2 aku duk Tanjung Rambutan pulak kan .. huhuhuhu .. setabik setinggi Awan Dania untuk Encik Tunang saya @ Anuar Bin Kamaredin sebab sabar dalam menempuh dugaan & cabaran selama kita bermula sebagai kawan dalam alam siber, bersambung ke telepon by sms or call and continue as couple (officially) and waitin' me tok habiskan belajar ---> awak di Selatan (Melaka) & saya di Utara (Kedah) sehingga now as my lovely fiance .. sangat lama awak menantikan saya walaupon berjauhan tapi kita tetap "together" dan hingga saat ini, awak tak pernah kantoi curang dengan perempuan lain .. alangkah indahnya pemberian dariNya kepada aku dan berbaloi amat aku menghargai kehadiran si Dia dalam hidup & hati aku hingga kini.
jika tiada halangan yang melampauiii batasan, majlis kita akan berlangsung pada November ini .. amin .. saya sayangkan kamu seperti mana kamu sayangkan saya ..